8.8.11

Sudah sampai masa

Masa untuk kuih tunjuk. Ada macam2. Semua nampak sedap. Tertelan-telan air liur sambil membelek-belek gambar-gambar biskut.

Wow!! Tengah time lapar ni, macam nak order semua. Ada 83 jenis ni seyhhhh... Camner nak buat keputusan. Nasib baik adik manis jual biskut bagi saya bawa balik umah kertas menu 2 muka surat nih . Boleh saya suruh amirul n arman jer pilih. Sebab diorg lah yg saya akan paksa makan, bila biskut-biskut raya tak abis.

Elakkan pembaziran. Hehhehe

Baju raya belum cari lagi. Kena amik cuti ni. Taknak bergesel-gesel berpeluh ketiak dalam ramai-ramai. Lagipun baju kurung saiz S dan M cepat abis..

Tahun ni tema warna dark purple; warna rebina. Kena plan sungguh-sungguh. Tak nak jadi macam last year. Gambar pagi raya kami masa tu, Amirul pakai jeans dan tshirt. Arman pakai baju tido ultraman.

Ishhhh....malu jer...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

  1. seronot nya dpt pilih2 kuih dah. hebat la yg jual biskut tu. siap wat katalog elok2 lg

    ReplyDelete
  2. hehhehe....Oyis, kalau kat UK, pun banyak gak biskut ni jualkan? tak payah tunggu raya kot. akak yang rambang mata sebenarnya.. heheheh

    ReplyDelete
  3. adik manes tunjuk gambar aje...?
    tak ada sample...?

    ReplyDelete
  4. tunjuk kak, jangan tak tunjuk. kita belum puasa dah tunjuk dulu..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Dr Singa, sampel tak der arrrr.... batal pose nanti...

    Gula kapas.. huhuuu... sebelum pose, dapat sample sekali ...

    ReplyDelete
  6. samalah kita.. kuih tunjuk je.. tapi beli pun buat syarat sebab confirm kami anak beranak yang habiskan..

    ReplyDelete