15.9.11

Bercuti tapi bukan Cuti-Cuti Malaysia

Ada dua appointments hari ni untuk Iman; pakar jantung ngan pakar genetik.

Dah buat echo last week, tak sabar dengar jer apa cakap pakar jantung jap lagi.

Hari ni ramai kanak2 dan bayi2 yang ada isu dengan genetik datang. Mata saya meliar-liar tengok kanak2 yang lain. Mana tau, ada rezeki dapat jumpa keluarga Williams Syndrome yang lain.

Alhamdulillah, setakat ini kami berjaya kumpulkan 6 keluarga. Semuanya tinggal di Selangor dan Kuala Lumpur.

InsyaAllah next gathering kami akan lebih meriah...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. Moga moga baik semuanya result echo tu..

    ReplyDelete
  2. cuti sbb pegi spital ek?

    ReplyDelete
  3. daddyZ: Alhamdulillah, sama jer.. mild pulmanory stenosis.. ada kena scan lagi..

    DrHani: hehehhe iyer sy amik cuti coz kalau sampai dua appoitment sure balik petang, nanti masuk opis kul 4 ptg. kena perli jer...

    ReplyDelete
  4. sy doakan suma nya baik2 belaka ya :)

    ReplyDelete