13.10.11

Better Pizza!

Wow!! bukan setakat 'better', tapi da best pizza setakat ni. Kalau ikut sukatan rasa tekak saya dan En Kaki Pancing dan anak-anak. Lebih sedap dari Pizza Hut. Lebih sedap dari Dominos. ( Dear Papa John, ni dah bagi publisiti, boleh bagi diskaun tak next order? ehemmm)


Masa gi Jusco Alpha Angle bulan lepas,  bila nampak Papa John's Pizza ni tetiba tekak rasa nak try-try pulak. Fulamakkk.. Sedap betul. Sampai sekarang kalau nak makan pizza, dah tak cari pizza lain.


Yang ni Pizza All The Meats. Yang membezakan pizza Papa John ni dengan pizza-pizza yang ada di pasaran, sebab dia bagi jalapeno jeruk (sejak tengok MasterChef dah pandai sebut jalapeno, kalau tak panggil cili sahaja) dan juga garlic butter untuk dituang atas pizza atau celup macam cicah cucur udang).


Ni dia harga untuk pizza dan sepgetti dia. Cukup untuk kami sekeluarga malam itu.

"
"
"
"

jom cuba!! klik sini kalau nak order delivery  'Pizza yg best !'

9 comments:

  1. x pernah rasa. tp syoknya ada penyicah garlic butter

    ReplyDelete
  2. alamak rasa nak masukkan tangan g amek satu slice kat gambar ni. telior tekak sy kak. hihih

    ReplyDelete
  3. Oyis: akak mmg macam ketagih bender nih.. minta extra sebab nak simpan sket pat peti ais

    As: heheheh kalau boleh buat macam tu, kenyang perut tetiap hari heheheh

    ReplyDelete
  4. kak, sedap ke? selalu jln kt depan restoren nye x penah lak rasa nk cuba hihihi~~ tgk pic akak ni rasa mcm nk pi plak hohohoho

    ReplyDelete
  5. first time tau.. pastu rege dia jauh lebih murah dari P.H..
    boleh try cuba test ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. macam best tu
    dia boleh deliver sampai bangi tak? ngeh3~

    ReplyDelete
  7. Nampak cam sedap..harga ok jer..nnt ada kesempatan leh try

    ReplyDelete
  8. hoh..pecah liur orang tgh lapar cam hani skrg ni.hehe..

    ReplyDelete
  9. apesal dia guna dollar?? buak rm...

    heheheeeeeee

    ReplyDelete