3.10.11

Brekpes percuma!!




Time lapar sesangat pagi ni, ada pulak staf yang belanja nasik ambeng.. yeayyy!!! syukur, terima kasih staf. heheheh (sayang jugak korang kat aku yer.... atau... prihatin jugak korang kat boss yang kuat makan nih yer)... atau mungkin diorg dah boleh 'baca', kalau boss lapar mood dia tak baik... jadi pepagi, bagi dia makan... hehheehhe..... 

Terima kasih yer staf yang belanja pagi tadi. Staf lain bila lagi nak belanja?

Ada sorang staf tu, tolong angkutkan set buffet yg saya beli kat Langkawi dua tahun dulu. Pastu dia siap tanya, 'Ni  bila nak buat open house ni?'... serius, sampai sekarang tak guna lagi bender tuh. Hujung tahun ni, InsyaAllah pergi lagi Langkawi... mrmmm..... kalau jadi pergi, nak angkut apa pulak kali ni... huhhhuu orang perempuan... biaser lah kann?


Nota: mula2 nampak sasik ambeng tu, wow! banyaknyer, boleh simpan sampai tengah hari... tapi sekarang ni dah abis dahhh...  (sendawa)

7 comments:

  1. xpernah try nasi ambeng ...sedap yek ?

    ReplyDelete
  2. baru je makan sabtu lepas.. ;)

    ReplyDelete
  3. woooo~ menyelerakan!!

    ReplyDelete
  4. menyelerakan. terliuuuurrr ;) hahaha

    aah, org pempuan. ;) ;)

    ReplyDelete
  5. adoi...sedapnyaa...nak sikitttt..terliuh ne...

    ReplyDelete
  6. Lynn: sedap tp mmg banyak giler macam utk dua org makan

    aizamia: heheh macam sama2 ngidam pulak

    Drhanie: hehehhe YES!

    Cekkeya: slurppppppp

    hani: heheheh..

    anita: saya lebih terliur tengok entry blog awk hehehhe

    ReplyDelete