9.11.11

Dah terlambat

Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua pembaca blog yang beragama Islam.. dan kepada yang lain diharap agar cuti hujung minggu lepas dapat dipenuhi dengan aktiviti yang mengembirakan bersama keluarga tercinta.












Sessi ambik gambar ngan anak-anak. Sudut yang sama tapi kena ambil berkali-kali sampai dah tak larat. Penat saya bilang setiap kali nak snap 'ok, jangan gerakkkk, jangan gerak... sennyummmmmmm'......  tapi macam tu lah, ada yg majok, ada yang cebik, ada yang herot mulut, time tu lah, nak tonyoh hidung...

kepada pembaca bujang... cepat-cepat lah kawin, seronok tau ada anak-anak nih.. heheheheh

9 comments:

  1. hihihihhh.. alamak ayat yang last tu mcm kene kat kite lah ;) slamat hr ry aidiladha akak ^^

    ReplyDelete
  2. pesanan yg akhir tuh, boleh pulak macam tuh. ;) Selamat Hari Raya Qurban kak. ;)

    ReplyDelete
  3. ayat last!
    ahahaha
    aku setuju..
    btw,kamera mmg byk jer gmbo rosak klu gmbo family nih
    hihih

    ReplyDelete
  4. comelnya berbaju purple sumaaaa...

    ayat yg last tu terkedima seketika huhuhu~~
    doakan ye kak..

    ReplyDelete
  5. hahaha.betul tu, yg lain dah lawa2 senyum..ada je sorg nak buat memek muka. aisehhh

    ReplyDelete
  6. cantik la baju sumer purple..raya thn ni nak tiru la..hehe..

    ReplyDelete
  7. ada jugak gambar raya,saya nan ado...hehehee

    ReplyDelete
  8. As: hahahahah jangan ler terasa.... tu statement global jer... heheheh

    Cekkeya: hahahaha.... alahaiii korang nihhh, ada yg nak, tp jual mahal kott... (ehem... mmg kena pilih betul2, tak boleh tangkap muat dik oiii)

    Sidratul: hhhheheheh betul kan? diorg tak percaya la tuhhhh

    Cik Fiza: InsyaAllah dikkk.... mungkin sidia di depan mata ;)

    Is: tu dah lapan snap dah.. tp akak pilih muka akak yg boleh tahan lah... muka akak tengah herot tak kan lah nak letahhhh... anak2, tak per, herot pun comey

    Lynn: tu gambo last minute.. tu yg En Kaki Pancing tak de kat situ hehehehe

    hani: thanks dear

    ReplyDelete