20.10.12

hero hindustan saya

Ni dia....

Arman sebelum naik pentas... adoiii berdebar-debar saya sebenarnya. Sebelum ini teacher dia kata, bila praktis Arman tak nak dengar cakap. Ada je yang dia buat. Samalah dengan pasangan menari dia tu. Buat hal sendiri. Pastu main kawen2, sebab semua yang menari tu kan berpasangan, panjanglah akal dia. Sebab dia nakal tu yang teacher dia letak di kat belakang. Ok lah tu, dia atas pentas jeling2 orang depan jer la kerjanya.

Kawan saya kata, tu lah Smart Reader tak habis2 tarian Bollywood. Bagi saya tak de masalah pun. Zaman abang dulu pun ada, cuma abang berlakon jadi P. Ramlee. Saya suka tarian Bollywood ni, seronok budak2, kita mak-bapak budak pun terhibur.  Kata 1 Malaysia kan...... hehhehe








Saya seronok snap gambar diorag ni esp the girls. Almaklum tak de girl.. ehhh... almaklum BELUM ada girl kat rumah... Kalau ada sure saya sibuk melaramkan dia. hehehehhehe

Saya selalu cakap kat boys kat rumah ni, benstnyer kalau ada girl kat rumah ni. Ada teman shopping, ada teman gi spa, ada teman tengok gelang hahahhahaha........

Ni rumah ni asik bau peluh diorg jer.... pastu kalau diaorang bergabung dengan En Kaki Pancing, hampir-hampir saya kena buli setiap masa. ohhh, sungguh terasa kesunyian itu... hehehhehe

No comments:

Post a Comment