7.11.12

Giveaway yang pertama dariku :)

Ni giveaway dari blog satu lagi.... jeng...jeng...jengg.....


Senang aje nak menang.... like Triple Sprinkles punya FB page dan tinggalkan komen bawah gambar tu :)  Pemenang (sorang saje) akan dipilih dari komen2 terkumpul. Saya guna random.org kalau tak nanti ada yang kecik hati kata saya bagi kat sedara mara hehehhehe....

Tarikh tutup giveaway pada Rabu malam (14 Nov 12), esok tu saya akan terus umum pemenangnyer..

apa lagi, silalah join yer :)


2 comments:

  1. bagus! nanti org kata kroni aja yg menang..wakakakaka

    ReplyDelete
  2. alamak dh terlambat. kalo kat UK masih pkl 7.46 ptg, tp msia dah 2.46 pg khamis dah. mungkin bukan rezeki saya. tp nmpk besh nya cupcake2 tu. slmt memilih pemenang :)

    ReplyDelete