9.6.10

nama baby tak confirm lagiii

hi baby,


nama tak confirm lagii.. masa abang mirul ngan abang arman, ibu discuss ngan ayah jer, ibu bagi suggestions, ayh yang buat decision... kali ni, kena dengar pendapat abang plak..... kena mabil kira pendapat abang mirul, dia kan 'man of the house' heheheh... yer la... sepanjang ayah kat sana, pening demam pening ibu, dia yang jaga.. walaupun setakat bagi air, picit kaki dan kepala... tu bagi ibu dah cukup bagus sekali.... ingattt.... kena hormat abng tau.....


Ok, nama yang ibu ngan ayah pilih ialah Adlan Muntadhar atau Adlan Mutazar... heheh... pangkal A sebab yg lain pun A gakk.... Amirul Hakimi...... Arman Adham...


Ayah kata nama Adlan tu macam unik siket.... makna adlan... 'adil'... ok la... hehhe.. muntadhar/muntazar pulak, ayah pilih bagi mengingati reporter iraq yang baling kasut kat bush (president amerika before obama) heeheheh... gempak satu dunia citer tu... Muntazar bermaksud 'yang dilindungi/dipelihara'... bila gabung tu, macam nama arab la skettt..


masa awal dulu, ibu ingat baby girl, so ibu dah pilih nama siap... sebab bila girl, ibu dapat "power' nak buat keputusan.. hehehhe.... sekali boy lagi... so, keputusan di tangan ayah la....


nanti ibu bincang ngan ayah yer... coz abang mirul kata dia suka nama Adlan Iman... Muntadhar/Muntazar tu, dia tak berapa nak kenan.. hehhehe.... ohhhh... kalau tanya abang mirul nak letak nama apa.... banyak betul cadangan dia.... abis sumer nama classmates dia bagi kat ibu... hehehehe...


Love u.. muahhh!

1 comment: