22.6.13

YES! Kali ni berjaya! Kasi buang header kelabu itu

OK, baca entry sebelum ini. Sabar..... Kita try cara lain pulak yer. Kita jangan jadi manusia yang putus asa. (pujuk diri sambil sambil senyum pahit). Macam nak mual dah ni, nak muntah try ubah header kelabu ni.

Kita upload header, dan ubah saiz  kepada original saiz. Pastu kita copy URL dia.

 
 
 
 
Pastu, bila kita nak upload header kat 'Template' tu, pilih 'From the web. Paste an image URL below'.
TADA!
 
Alhamdulillah... YES!!!! macam nak menjerit ni.... Berjaya jugak ubah header kelabu ni. OK, Nampak tak professional sikit kan, bila etry ni gambo dia sampai mencucuk-cucuk sidebar sebelah ni.  Nak buek camnoooooooo........ sobab dio copy saiz sini, kalau buek kocik, kocik lah kek header tu ha.
 
Korang yang guna Blogger ada masalah ni jugak kan?  Nanti saya kan buat entry khas camne nak kekalkan header putih daripada bertukar menjadi kelabu.
 
yeayyyyyyyyyy!!!!

2 comments:

  1. hahhahahaaaaaa!!

    gigih!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy!!!! Berjaya jugak tanpa putus asa :)

      Delete