15.6.13

Superheroes

Anak-anak saya.
Memang mereka adalah superheroes saya.



Cantik dan cute kan?



Ini dia Syem yang sungguh berbakat. Boleh like FB page dia Seni Syem. Kami jumpa di minggu lepas di Wangsa Walk. Ambil masa 20 init sahaja untuk dia siapkan lukisan ni. Cepat sungguh, tak pakai pemadam pun tau. Satu karektor RM10. KIta duduk depan dia atau dia snap gambar pastu, kita pilih lah badan nak jadi apa. Catwoman ker, sipederman ke, atau jadi diri sendiri. Leka kami tengok dia lukis, aleh-aleh jer dah siap.

Ada satu persamaan antara saya dan dia.... ehem.....

Bila amik gambar jer, bukak spek.

1 comment: