30.10.13

bukan malas tapi....

Bersawang dah blog ni. Cuba-cuba mencari idea, nak menulis, tp bila nak mula ajer... jeng..jeng..jeng.... Blog home bakery pun, saya tangguh dulu, pastu upload gambar2 kek ajer, tak de la nak tulis panjang-panjang. Banyak cerita baik cerita anak-anak, kek, pokok sayur, semuanya update kat FB ajer. Mungkin sudah sampai masanya untuk buat make over blog ini, supaya lebih bersemangat berblogging.

1 comment:

  1. itulah.. menanti jugak gambar sayur-sayuran tu kat sini..

    ReplyDelete