2.2.14

Hasil Kebun Hari Ini


Alhamdulillah. Rezeki hari ini. Timun jepun ni dah tua sangat2. Saya tunggu dia besar dan tak potong untuk nampak meriah waktu photo shoot haritu. Ini pun timun yang terakhir musim kali ini. Ingatkan nak tunggu sampai hari Khamis untuk shooting ngan RTM pula tapi dah tak sampai hati sebab tengok dahan macam nak putus. Dia tak dapat nak tampung berat badan sendiri. Timun jepun ni selalunya tak ada biji kat dalam. Tapi bila dah tua  ni tak tau la. Kalau ada saya akan simpan buat benih :)

No comments:

Post a Comment